top of page

Φέτα, Μέλι και Σουσάμι

Μέλι και μαγειρίκη

Υλικά:

Φύλλα κρούστας 400 γρ.

Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

1 φλ. μέλι ( Ηλειακής Μελισσοκομίας)

5 κ.σ σουσάμι

300γρ τυρί φέτα

Εκτέλεση συνταγής :

1. Πλένουμε το τυρί και το βάζετε σε απορροφητικό χαρτί για να μην έχει καθόλου υγρά και τα βγάλει

2. Διπλώνετε το φύλλο στην μέση και τοποθετείτε την φέτα στο κέντρο σε σχήμα φακέλου.

3. Σε μικρό κατσαρολάκι ρίχνετε το μέλι και 2 κουταλιές νερό, τα βράζετε και τα ανακατεύεται. Ζεστένεται καλά το λάδι και τηγανίζετε τα φακελάκια μέχρι να ροδοκοκκινίσουν

4. Σερβίρετε ζεστό το μέλι και πασπαλίζετε σουσάμι.

Στην κουζίνα ολοταχώς.. Αυτοσχεδιάστε με Μέλι από την ΗΛΕΙΑΚΗ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ...

Προτεινόμενα 
Αρχείο
bottom of page