Μους με γιαούρτι, μέλι και λεμόνι

Δεν θέλουμε να πάρουμε ούτε γραμμάριο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές, αλλά ποιος αντιστέκεται σε καλοκαιρινά δροσερά γλυκάκια με την πρόφαση των λιγότερων θερμίδων τους με βάση το υπέροχο ΜΕΛΙ μας.....

1 κιλό γιαούρτι 10% λιπαρά

1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

4 φύλλα ζελατίνη

χυμός με ξύσμα από 2 λεμόνια

3 βανίλιες

4 κουταλιές της σούπας μέλι

για γαρνίρισμα

σαντιγί, ξύσμα από λεμόνι ή κομματάκια από ανανά

Εκτέλεση

Λιώνετε τη ζελατίνη μέσα σε λίγο χλιαρό νερό. Ρίχνετε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες, το χυμό και ξύσματα από λεμόνια. Προσθέστε τη ζελατίνη και το μέλι και συνεχίζετε το χτύπημα.

Σερβίρετε την κρέμα σε μπολάκια ή μεγάλο μπολ και το αφήνετε στο ψυγείο για 5 ώρες. Μετά τις 5 ώρες γαρνίρετε τη μους....

TIP

Επιλέξτε μέλι από την Ηλειακή μελισσοκομία..

Προτεινόμενα 
Αρχείο

© 2015 Ηλειακή Μελισσοκομία